Taxi Breda lange afstand in Nederland

Taxi Breda

Taxi Breda hanteert vaste voordelige prijzen voor lange afstandsritten. U betaald bij taxi Breda maar 30 tot 50% van de totale meterprijs. Met andere woorden u krijgt dus 50 tot 70 % korting. Bekijk de tarieven en oordeel zelf.

Ons chauffeurs zijn opgeleid en rijden in representatieve auto’s voorzien van alle comfort als o.a. airco verzorgen wij uw taxivervoer tegen gunstige condities.

Taxi Breda voor lange afstand

Taxi Breda brengt u ook tegen een vaste prijs naar bijvoorbeeld Groningen, Amsterdam, Maastricht. Zoals eerder vermeld, wij rijden ook naar België en Duitsland. Bij Taxi Breda is het allemaal mogelijk.

Taxi Breda naar plaatsen in Nederland. Uw taxi van en naar Breda kunt u snel en eenvoudig online boeken. Bij het boeken geeft u aan op welke tijd en vanaf welke adres wilt vertrekken. Wij rijden in een ruime auto van een recent bouwjaar tot maximaal 4 personen met voldoende ruimte voor uw bagage. Bij 4 personen met meer dan 2 ruime koffers kunt u een stationwagen selecteren en bij meer dan 4 personen kunt u een taxibus selecteren. Een stationwagen kost € 5,- extra en een taxibus kost € 15,- extra. Lage tarieven, vaste prijzen en snel ter plaatsen.

8-persoonsvervoer Taxibus

Voor groepsvervoer tot 8 personen en/of klanten met veel bagage beschikken wij over taxibusjes. Al onze voertuigen kunnen worden voorzien van kinderzitjes.

Luchthavenvervoer Breda

Taxi Breda brengt u en eventueel uw reisgenoten op een veilige manier naar diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland. U kunt denken aan Taxi Breda naar Schiphol, Taxi Breda naar Düsseldorf Airport (Duitsland), Taxi Breda naar Brussels Airport (België). Wij rijden ook naar andere landen, hiervoor hoeft u alleen maar contact op te nemen en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.

Het vervoer bij taxi Breda bestaat uit o.a:

– Particuliere taxivervoer
– Zakelijke taxivervoer
– Luchthavenvervoer
– Uitgaansvervoer
– Lange afstands-vervoer

U kunt bij ons eenvoudig taxi reserveren; online of telefonisch. Mochten er problemen zijn of onduidelijkheden bij invullen van formulier, dan kunt u ons altijd bellen op 076-3690502. Wij helpen u graag verder. Houd u wel rekening met files en vertragingen in de spitsuren of met slechte weersomstandigheden.

Belangrijk om te weten: Wanneer u minder dan 12 uur van te voren reserveert, zijn wij genoodzaakt een toeslag van € 15,- in rekening te brengen.
Profiteer direct van onze lage prijzen en reserveer op tijd een taxi bij Taxi Breda Bestellen.

Taxi Breda voor lange afstand

[table id=1 /]

Taxi van Breda naar lange afstand in Nederland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *